LEES DE TEKST!!!:
De artikelen op deze pagina zijn direct uit voorraad leverbaar en hebben geen levertijd.

Deze artikelen worden na aankoop binnen 2 werkdagen verzonden als je ze niet combineert met normale artikelen in de winkel. Als je ze toch combineert met normale items die een levertijd hebben, worden de outlet-items toegevoegd aan je normale bestelling en samen verzonden wanneer de normale items klaar zijn. Als je deze items sneller wilt hebben en ook normale items wilt hebben die een levertijd hebben, moet je twee aparte bestellingen doen, één voor de outlet-items en één voor de normale items die een bouwtijd hebben.

In de webshop is het niet mogelijk om met automatische voorraden te werken, waardoor het kan voorkomen dat outlet artikelen door meerdere mensen worden gekocht. Als dit gebeurt, wordt het artikel afgeleverd bij de eerste persoon die het heeft besteld en wordt het bedrag aan de volgende persoon terugbetaald. U kunt ons mailen om te vragen of een artikel nog beschikbaar is. Vul dan het nummer in je e-mail in. Dit begint met b.v. OUTLET-0001

Nardo Grey Gloss striping kit for Tamiya Scania 770 S - 2 SETS INSTOCK - NO BUILD TIME

INSTOCK-56026
Bestel

SUPER Verlichte Achterwand Blauw, met blauwe verlichting voor R470/R620 of S770 - DIRECT BESCHIKBAAR (Verzending binnen 2 werkdagen indien niet gecombineerd met normale artikelen in de webshop).

OUTLET-55942
Bestel
  • Beschrijving

Beschikbaarheid: 1

Deze artikelen worden binnen 2 werkdagen na aankoop verzonden als je ze niet combineert met normale artikelen in de winkel. Als je ze combineert met normale artikelen die een levertijd hebben, worden de outletartikelen toegevoegd aan je normale bestelling en samen verzonden als de normale artikelen klaar zijn. Als je deze items sneller wilt hebben en ook normale items wilt met een levertijd, moet je twee aparte bestellingen plaatsen, één voor de outlet-items en één voor de normale items met een levertijd.

In de webshop is het niet mogelijk om met automatische voorraden te werken, het kan dus voorkomen dat outlet artikelen door meerdere personen worden gekocht. Als dit gebeurt, wordt het artikel geleverd aan de eerste persoon die het heeft besteld en wordt het bedrag aan de volgende persoon terugbetaald. U kunt ons mailen om te vragen of een artikel nog beschikbaar is. Vul dan het nummer in je e-mail in. Dit begint met bv. OUTLET-0001

!