We kunnen uw 1/14 RC Vrachtwagen in elke gewenste kleur spuiten. Ook is het mogelijk om een ​​striping, 2 tone of meerdere kleuren op uw truck te laten maken. U kunt hiervoor offerte aanvragen, maar lees eerst de tekst goed door voordat u contact met ons opneemt.

Wij bieden spuitwerk van hoge kwaliteit.
Onze Paint Jobs vallen dan ook in de hoge prijsklasse. We gebruiken alleen lakken van Automotive kwaliteit en spuitwerk word afgewerkt met 2K automotive blanke lak. We nemen de tijd vanaf de voorbereiding van het oppervlak zodat de verf goed hecht tot aan spuiten van de blanke lak. Dit is geen haastklus.

Voor een offerte hebben wij nodig:

BIJ HET MAKEN VAN EEN REPLICA
- als we een replica maken van een bestaande vrachtwagen, hebben we schriftelijke toestemming nodig van de eigenaar van de vrachtwagen en de eigenaar van de logo's, doe dit eerst voordat u contact met ons opneemt, we zullen geen offerteaanvragen in behandeling nemen als deze toestemming niet wordt getoond om mee te beginnen.


BIJ EIGEN ONTWERP
- model van de vrachtwagen

- zijn er accessoires die gespoten moeten worden

- voeg foto's toe van de vrachtwagen die u geschilderd wilt hebben in de e-mail

- de gewenste kleur die u op de vrachtwagen wilt, geef precies aan wat u wilt, bijvoorbeeld parelmoer rood of metallic groen. Als U een heel specifieke kleur zoekt, laat ons dan de kleurcode weten, zodat we die kunnen gebruiken voor de offerte.

- zorg ervoor dat er GEEN bestaande verf op de vrachtwagen zit, geen primer, helemaal NIETS, we hebben een blank oppervlak nodig om mee te beginnen. We zijn niet geïnteresseerd in chemische reacties veroorzaakt door bestaande verf die niet samengaat met ons verfsysteem, of hechtingsproblemen van de verf vanwege een verkeerde voorbereiding van het oppervlak.

We repareren of maken geen verfklussen af ​​die door iemand anders zijn begonnen, halverwege zijn gestrand, of zelfs volledig zijn verpest door iemand anders.


Klik op de bovenstaande opties om vrachtwagens te zien die we hebben gespoten.

!